Hei kaikki capoeiristat ja vanhemmat!

Aloitamme kevätkauden koronasta huolimatta 18.1. alkavalla viikolla. Noudatamme kaupungin asettamia koronasuosituksia ja -rajoituksia, jotka ovat tällä hetkellä voimassa helmikuun loppuun asti. Suositukset asettavat rajoituksia lähinnä aikuisten osallistumiseen harjoituksiin. Kaupungin koronasuosituksiin ja -rajoituksiin voi tutustua täällä: https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/korona
Lasten harjoitukset järjestetään torstaisin kello 18.00-19.00 Kypärämäen koululla. Aikuiset eivät voi osallistua harjoituksiin, mutta jos vanhemman läsnäolo on tarpeen, voi saliin tulla odottamaan maski kasvoilla. Suosittelemme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan välttämään salissa oleskelua.
Lasten maanantain harjoituksiin saimme niin vähän ilmoittautumisia, ettei harjoituksia pidetä. Maanantain harjoitukset kuitenkin aloitetaan, jos saamme hieman enemmän osallistujia. Ilmoittakaa siis, jos lapsenne alkaisi käydä myös maanantaisin.
Aikuisten harjoitukset järjestetään maanantaisin ja torstaisin kello 19.30 Zoom-harjoituksina. Tarkemmat tiedot harjoituksista on lähetetty sähköpostitse postituslistalle.